Më 12-13 mars të vitit 1945, në Kullën e Bajram Qerimit.................

Go down

Më 12-13 mars të vitit 1945, në Kullën e Bajram Qerimit.................

Post  Admin on Sun Feb 14, 2010 1:21 pm

Më 12-13 mars të vitit 1945, në Kullën e Bajram Qerimit në Strellc, është mbajtur mbledhja ku morën pjesë antikomunistë të dalluar dhe NDSH-stë nga shumë anë të Rrafshit të Dukagjinit, pastaj nga Plava, nga Gucia dhe nga Pazari i Ri.

Admin
Admin

Posts : 8
Join date : 2010-02-14

View user profile http://bajramqerimi.board-directory.net

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum